Gjeni puro tuaj

La Casa Del Habano Haga ofron një shumëllojshmëri të gjerë të 100% puro autentike kubane. Ju mund të blini të lirë tuaj puro pa taksa. LCDH Haga është një reseller zyrtar i Habanos SA Gjeni një markë të veçantë, përdorni opsionin tonë të kërkimit për të gjetur puro tuaj të preferuar ose përdorni finder tonë puro. Përdorim i lehtë zgjidhni modelin tuaj të preferuar të purove që plotësojnë kërkesat tuaja. LCDH gjithashtu ofron paketa starter dhe vendos puro dhuratë. Aksionet më të mëdha, anijeve të zhytura

Për klientët jashtë BE-së të gjitha puro tonë janë PA TAKSA.

Kërkim i avancuar

Lidhu me WeChat

[icon_box icon = "base-mail" icon_color = "# c3b08a"]

Regjistrohu për gazetën tonë

[/ Icon_box]

Chocolaad Graaf van Holland Dark

Kliko këtu për të porositur.

Chocolaad Gravin van Holland Qumësht

Kliko këtu për të porositur.

Çokollata e qumështit Chocolaad

Kliko këtu për të porositur.

Puro çokollatë e errët

Kliko këtu për të porositur.